Kostald

Vi bygger kostalde til både malkekvæg og kødkvæg

Skal du have bygget en ny kostald, så kontakt os og få et tilbud. Vi bygger nye kostalde i hele landet - og ikke kun i vores nærområde omkring Aabenraa og Tønder. Så du kan roligt ringe til os, hvis din gård ligger længere nordpå i Jylland eller på Fyn eller Sjælland.

Det er vores erfaring fra samarbejde med landbrugere, at alle faserne omkring planlægningen er overstået, og valgene angående materialer og lignende til den nye kostald allerede er på plads, før vi kommer ind i processen.

Det har vi fuld forståelse for, og vi løser opgaven som aftalt efter planen, så hurtigt det er muligt at gøre det forsvarligt, når din nye kostald skal være i tip top orden og io den aftalte kvalitet - sådan som vores håndværkerstolthed foreskriver det.

Men det kunne selvfølgelig være, at du står med et spørgsmål, inden vi begynder at bygge din nye kostald. Så er du altid velkommen til at kontakte os og spørge. Vi giver dig gerne både råd og vejledning med udgangspunkt i vores erfaring og faglige viden.

Skal du bygge ny stald? ring til os på: 74 71 11 45 eller kontakt os her, så får du et bud på, hvad det koster at løse opgaven.

Få en god pris - restmarked

 

Se hvad vi har på lager..

Hånværkerfradrag

Håndværkerfradraget er blevet permanent fra 2018.
Du kan fortsat få fradrag for serviceydelser og
håndværksydelser, som er udført i hjemmet
eller fritidsboligen.

Læs mere om fradrag her!