Gammelt guld

VI BYGGER KOSTALDE
TIL BÅDE MALKEKVÆG OG KØDKVÆG

Skal du have bygget en ny kostald, så kontakt os og få et tilbud. Vi bygger nye kostalde i hele landet – og ikke kun i vores nærområde omkring Aabenraa og Tønder. Så du kan roligt ringe til os, hvis din gård ligger længere nordpå i Jylland eller på Fyn eller Sjælland.

Det er vores erfaring fra samarbejde med landbrugere, at alle faserne omkring planlægningen er overstået, og valgene angående materialer og lignende til den nye kostald allerede er på plads, før vi kommer ind i processen.

Det har vi fuld forståelse for, og vi løser opgaven som aftalt efter planen, så hurtigt det er muligt at gøre det forsvarligt, når din nye kostald skal være i tip top orden og io den aftalte kvalitet – sådan som vores håndværkerstolthed foreskriver det.

Vi står klar til at hjælpe

Vi finder sammen den rigtige løsning

Har du stadig spørgsmål, inden vi begynder at bygge din nye kostald? Så er du altid velkommen til at kontakte os og spørge. Vi giver dig gerne både råd og vejledning med udgangspunkt i vores erfaring og faglige viden.

Skal du bygge ny stald? ring til os på: 74 71 11 45 eller kontakt os her, så får du et bud på, hvad det koster at løse opgaven.