Gammelt guld

VIS OS DIN PLAN, SÅ BYGGER VI DIN SVINESTALD

Vi bygger svinestalde i hele landet fra Bredebro, Tønder og Aabenraa til Trekantsområdet, Fyn og Sjælland. Så du kan trygt ringe til os og bede om et tilbud på bygning af din nye svinestald, uanset hvor i landet din gård ligger.

Vi ved, at du som fagmand sikkert allerede har fundet ud af, præcis hvor stor din stald skal være, og hvilke andre krav byggeriet skal leve op til. Når det gælder nybyggeri for landmænd, er vi vant til at komme ind i projektet på et tidspunkt, hvor alle de store beslutninger er taget, og tegninger og materialevalg ligger klar.

Vi står klar til at hjælpe

Konstruktion af svinestald

Vi det helt rette valg, når beslutningen om at bygge en ny svinestald er taget, og selve byggeriet bare skal overstås så hurtigt, som det er forsvarligt, når alt skal være i orden og i aftalt kvalitet.

Men skulle du alligevel stå med et spørgsmål, inden byggeriet af din nye svinestald går i gang, så er vi selvfølgelig klar til at hjælpe med rådgivning og fagligt input. Ring eller skriv til os, så giver vi et seriøst bud på, hvad det koster at løse opgaven holdbart og ordentligt.

Skal du bygge ny stald? ring til os på: 74 71 11 45 eller kontakt os her