Rådgivning

Få den rigtige rådgivning om nybyggeri, tilbygning og renovering

Skal du have bygget nyt, bygget om eller renoveret, så kan du med fordel spørge os, allerede når du beslutter dig for, at det skal ske. Vi har stor erfaring med at rådgive både private og virksomheder, og vi finder i fællesskab med dig den helt rigtige måde at løse din opgave på. For os handler rådgivning om at finde den løsning, du vil blive mest tilfreds med - også længe efter vi er kørt.

Vi lytter og finder ud af, hvordan du gerne vil have projektet løst. Vi spørger dig, indtil vi er helt sikre på, at vi har samme opfattelse af opgaven, som du har. Vi kommer også gerne med gode forslag baseret på vores faglige viden, og vi inspirerer dig med ideer og løsningsmuligheder, du måske ikke selv vidste var mulige. Når der er en klar forståelse af projektets omfang fra begyndelsen, går alting bare lettere og hurtigere.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har et projekt, hvor du har behov for rådgivning fra kompetente fagfolk. Vi rådgiver selvfølgelig om projekter i Tønder- og Aabenraa-området, men vi hjælper dig også gerne hvis du skal bruge vores rådgivning til et projekt andre steder i Syd- og Sønderjylland og i resten af landet.

Ring til os på: 74 71 11 45 eller kontakt os her.

Få en god pris - restmarked

 

Se hvad vi har på lager..

Hånværkerfradrag

Håndværkerfradraget er blevet permanent fra 2018.
Du kan fortsat få fradrag for serviceydelser og
håndværksydelser, som er udført i hjemmet
eller fritidsboligen.

Læs mere om fradrag her!