Nybyggeri

Fagentreprise eller totalentreprise - vi hjælper dig med at bygge nyt

Du kan trygt overlade dit nybyggeri til os. Vi har de rette folk til at løse opgaven og benytter altid underleverandører, vi kender og kan stå inde for. Derfor tør vi love dig godt håndværk, som du bliver glad for - også på de dele af opgaven, vi ikke selv står direkte for.

Som bygherre kan du også vælge os til fagentreprise. Vi er nemme at arbejde sammen med, og vi udfører vores del af arbejdet til den aftalte tid, så dit projekt forløber nemt og lige efter planen uden forsinkelser - og arbejdet bliver udført i bedste kvalitet.

Skal du have bygget nyt hus, eller skal du have bygget en tilbygning til dit hus, er du velkommen til at kontakte os tidligt i processen, så hjælper vi dig gerne gennem hele projektet. Vi kan også hjælpe med inspiration og rådgivning, når du skal have bygget nyt køkken eller badeværelse.

Nybygning af stalde

Vi har stor erfaring med at bygge stalde, så også her er vi de helt rigtige at ringe til - ikke mindst når der skal bygges ny svinestald. Det er vi nemlig, uden at prale, vildt gode til.

Kort sagt kan vi næsten alt inden for nybyggeri, og vi kører gerne fra Bredebro til Aabenraa, Tønder og videre omkring nordpå og til øerne.

 

Nybyggeri opgaver:

Få en god pris - restmarked

 

Se hvad vi har på lager..

Hånværkerfradrag

Håndværkerfradraget er blevet permanent fra 2018.
Du kan fortsat få fradrag for serviceydelser og
håndværksydelser, som er udført i hjemmet
eller fritidsboligen.

Læs mere om fradrag her!