Gå glad i bad

FÅ BYGGET ET NYT BAD, SOM GØR DIG GLAD

Vi hjælper dig med at bygge nyt badeværelse, uanset om du bor i Tønder, Aabenraa eller resten af Syd- og Sønderjylland. Ring til os, så snart du har besluttet, at du skal have nyt bad. Så sørger vi for, at det hele går nemt og hurtigt, og at resultatet bliver lige det, du havde drømt om.

Tænk bare, hvor lækkert det kunne være med et nyt badeværelse. Gulvvarme, som sørger for, at det er slut med at stå på tæer under tandbørstningen, glasbyggesten eller glasafskærmning, så bruseren ikke plasker ud over det hele – og måske en kombineret regn- og håndbruser. En håndklædetørrer sikrer for, at du altid har et tørt og lunt håndklæde, og spa giver dig ekstra forkælelse og luksus i hverdagen.

Vi står klar til at hjælpe

Dit design, vores ekpsertise

Du vælger lige præcis det nye badeværelse, du vil have, så bygger vi det helt efter dit hoved. Vi hjælper dig også meget gerne med inspiration og ideer, når du skal have nyt bad. Vi har faste samarbejdspartnere, som vi stoler på, når tømrerarbejde, murerarbejde og vvs skal gå op i en højere enhed og tilsammen give dig lige det nye bad, som gør dig allermest glad.

Ring til os på: 74 71 11 45 eller kontakt os her.