Nye gulve

Giv rummene nyt liv med smukke nye gulve

Gulvene er en vigtig del af boligens udtryk, og de er også den del af et hus, som skal stå for mest i den daglige brug. Derfor skal et nyt gulv både være smukt og holdbart. Når du skal vælge nye gulve, følger der mange overvejelser med, og vedligeholdelse og holdbarhed af dit nye gulv er ofte lige så vigtig en faktor som udseendet.

Vi rådgiver dig gerne om, hvilket nyt gulv du skal vælge, alt efter hvor gulvet skal ligge, og hvilke forventninger du har til gulvet. Vi lægger lige så gerne klassiske plankegulve med brede planker i fuld længde i en herskabstue i Tønder som praktisk parket på børneværelserne i et parcelhus i Aabenraa. Det vigtigste er, at du får et nyt gulv, som du er glad for i mange år fremover.

Det helt rigtige finish til dit nye gulv

Din smag og dine behov bestemmer, og der er nok af træsorter og overfladebehandlinger at vælge imellem. Da vi har egen produktion af profillister, kan vi give dig lige den løsning, du drømmer om, når det kommer til fodpaneler og smukke almuelister. Fortæl os om dine ideer, eller lad os komme med inspiration og gode råd om gulve og alt det, der hører til.

Ønsker du at høre mere? Ring til os på: 74 71 11 45 eller kontakt os her

Få en god pris - restmarked

 

Se hvad vi har på lager..

Hånværkerfradrag

Håndværkerfradraget er blevet permanent fra 2018.
Du kan fortsat få fradrag for serviceydelser og
håndværksydelser, som er udført i hjemmet
eller fritidsboligen.

Læs mere om fradrag her!