Om os

Tømrer og snedker fra Bredebro til hele Danmark

Har du tømrer- eller snedkeropgaver, så kører vi ud og løser dem for dig i Tønder, Aabenraa og hele Syd- og Sønderjylland – og uanset hvor stor eller lille opgaven er, lægger vi stolthed i at levere veludført arbejde, som du bliver glad for i mange år.

De større opgaver tager vi gerne rundt i hele landet for at løse. Vi løser alle de typer opgaver, som du kan læse om på vores hjemmeside, og er der noget, du ikke kan finde her, så ring eller skriv, for vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål.

Vores håndværksmæssige stolthed betyder, at vi elsker de store udfordringer. Jo mere krævende opgaven er, jo mere har vi mulighed for at demonstrere vores kompetencer og sikre dig et veludført og holdbart stykke arbejde. Vores specialer omfatter blandt andet renoveringer af gamle fredede huse og alt inden for tage og vinduer.

Kort sagt: Skal du bruge en snedker eller en tømrer, der sætter kvalitet over hurtig fortjeneste, så skal du bruge Hjalmar Hansen.

Solide rødder

Lang tradition for godt håndværk

Hjalmer Hansen Tømrer- & Snedkerforretning har solide rødder i Bredebro og en lang historie bag sig. Siden Marius Hansen stiftede firmaet i oktober 1935, har fokus været på at levere solide løsninger inden for snedker- og tømrerarbejde – løsninger som holder og giver os et godt ry.

Virksomheden fik sit nuværende navn, da Marius Hansens søn, Hjalmar Hansen overtog forretningen efter sin far. Da vi, Ole Andersen og Karen Andersen, overtog virksomheden i 2006, valgte vi at beholde navnet. Dermed tog vi også ansvaret for at leve op til de høje forventninger, der er knyttet til Hjalmar Hansens produkter og ydelser.

Bliv ringet op og få
et uforpligtende tilbud

Udfyld kontakt formularen herunder og få et uforpligtende tilbud på din opgave.