Gammelt guld

RENOVERING AF LANDBRUG

Har du en plan for renovering af bygninger på din landbrugsejendom, så fører vi den ud i livet for dig. Hvad enten det drejer sig om renovering af produktionsbygninger som stalde eller om et stuehus, så har vi de helt rigtige kompetencer til at løse din opgave.

Passionen sætter positive præg på kvaliteten

VI FØLGER DIN PLAN

Det er vores erfaring, at de fleste landmænd allerede ved, præcis hvad de vil have lavet, og hvordan det skal gøres, når de kontakter os med en opgave. Det respekterer vi, og vi benytter lige præcis de tegninger og materialer, du har bestemt, da du planlagde renoveringen af dit landbrug eller dele heraf.

Selvfølgelig kan vi også rådgive dig, hvis du skulle have behov for det. Vi har stor erfaring med renovering af landbrugsbygninger, og vi deler gerne ud af vores erfaring.

Kontakt os, når du skal bruge hjælp til at lave en plan for renovering af stald, lade eller andre bygninger på dit landbrug – eller når du allerede har en plan for renoveringen. Så kommer vi forbi og kigger på sagerne og giver dig et godt tilbud på projektet.

Vi står klar til at hjælpe

Vi hjælper med
præcis hvad I skal bruge

Foruden renovering udfører vi også nybyggeri for landbrug – læs mere herom under nybyggeri og landbrug/industri. Vi renoverer landbrug i hele landet, Tønder, Aabenraa, Trekantsområdet, på Fyn og videre omkring.

Ønsker du at høre mere? Ring til os på: 74 71 11 45 eller kontakt os her