Vi er din professionelle

Tømrer Aabenraa og hele Sønderjylland

Er du på udkig efter en kompetent tømrer i Aabenraa eller omegn. Hos Hjalmar Hansen. Bredebro. Tømrer & Snedkerforretning, har vi mere end 30 års erfaring i tømrerfaget og vi stiller vores faglige kompetencer til rådighed for såvel private og erhvervsdrivende. Uanset omfanget af din opgave, så står vi klar til at hjælpe dig.

Vi specialisere os blandt andet inden for:

  • Tagudskiftning
  • Renovering af fredede og bevaringsværdige bygninger
  • Nybyggeri
  • Tilbygninger
  • Køkkenrenovering
  • Udskiftning af døre og vinduer
  • Nyt køkken/badeværelse
  • Nyt Gulv
  • Stormskader

Godt og solidt håndværk

Mangler du en alsidig tømrer til nybyggeri eller erhvervsbyggeri

Drømmer du om at få bygget nyt hus, så kan du trygt overlade opgaven til os. Vi samarbejder med en række faste samarbejdspartnere og underleverandører, som vi kan stå inde for. Derfor kan vi også garantere dig et godt håndværk og et solidt slutresultat, som du kan få glæde af mange år frem.

Når du vælger os som bygherre til jeres byggeprojekt, kan du være sikker på, at vi udfører arbejdet til den aftalte tid, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hvis du mangler inspiration eller rådgivning i forbindelse med byggeriet, så står vi klar til at hjælpe dig, gennem hele processen.

Vi står klar døgnet rundt

Vi rykker ud når du har brug for akut hjælp

Har du været udsat for indbrud, stomskade eller brand, så kan du med fordel ringe til os, vi rykker ud med kort varsel i Aabenraa og de omkringliggende byer. Hvis uheldet er ude, handler det ofte om hvor hurtigt du kan tilkomme skaden, før tingene bliver forværret.

Vi har stor erfaring med at udbedre stormskader, indbrudsskader for såvel private som virksomheder, Vi sørger naturligvis for at afdække vinduer og tag på forsvarligt vis. På den både begrænses skaden bedst muligt. Har du brug for akut hjælp, kan du ringe til os alle tidspunkter på døgnet.

Vi står altid klar til at hjælpe

Kontakt din lokale tømrer nær Aabenraa
for et uforpligtende tilbud

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i at få et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave.

Du kan fange os ved at ringe på telefon 74 71 11 45, eller sende en email til bogholderi@hjalmarhansen.dk. Du kan også udfylde vores kontatkformular med en beskrivelse af din opgave, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.