Gammelt guld

RING TIL OS, NÅR DU
SKAL HAVE BYGGET NY STALD

Vi har stor erfaring med at bygge stalde både i Syd- og Sønderjylland fra Tønder og Aabenraa og opefter og videre ud på Fyn. Ring til os, når du skal have bygget ny stald, så bygger vi din staldbygning, præcis som du vil have den lige efter dine tegninger og dit materialevalg.

Vi bygger stalde til erhverv hurtigt og effektivt, så der ikke bliver for langt fra tanke til handling, når du skal have udvidet din produktion.

Vi står klar til at hjælpe

STALDE TIL ERHVERV OG TIL PRIVATE

Foruden bygning af nye kostalde og svinestalde kan vi også hjælpe dig, hvis du skal have bygget ny stald til dit hobbylandbrug – for eksempel til dine får eller heste.

Vi guider dig gennem hele projektet med råd og vejledning, så din nye hestestald både lever op til lovkravene og bliver flot og funktionel. Vi bygger naturligvis også boksene og sørger for, at de øvrige installationer i din nye stald giver dine dyr de bedst tænkelige vilkår.

Står du med ideen til en ny stald hjælper vi dig også videre. Bare ring til os og spørg, det koster ikke noget, og vi vil meget gerne hjælpe.

Ønsker du at høre mere? Ring til os på: 74 71 11 45 eller kontakt os her