Stor erfaring med renovering

Fra Sommerhuse til Landbrugsbygninger

Skal du have renoveret din bolig i Tønder, dit sommerhus ved Vesterhavet eller måske din virksomheds kontor i Aabenraa? Så er vi de rette at spørge til råds. Vi sætter en ære i at vejlede dig, så du får du lige netop den renovering, du har drømt om. Når du vælger os til din renoveringsopgave, tager vi dig gerne med ud og se på forskellige løsninger.

Vi har et bredt spektrum af samarbejdspartnere og vi er uafhængige forhandlere af materialer, så hos os får du en objektiv vejledning.

Vi hjælper dig

Rådgivning og vejledning om renovering

Inddrag os tidligt i processen, når du skal have renoveret. Hvad enten det er en stald, et hus eller et kontor, som du skal have renoveret, så kontakt os og spørg, allerede når du får ideen til et renoveringsprojekt. Vi hjælper dig også med inspiration, og vi deler vores erfaring med dig, så projektet går lige efter planen uden ubehagelige overraskelser eller uforudsete ændringer undervejs.

Vi renoverer naturligvis også dele af bygninger inde såvel som ude – for eksempel gulve, tage, vinduer, badeværelser og køkkener. Læs mere om forskellige former for renovering her på hjemmesiden, eller ring og spørg os om lige din renoveringsopgave. Det koster ikke noget at spørge.

Renoveringsopgaver

Udskiftning
af tag

Renovering af
bevaringsværdige huse

Renovering
af landbrug

Nye
gulve

Nyt
køkken / bad

Vindue og
dørudskiftning