Landbrug og industri

Få et seriøst tilbud på nybyggeri til landbrug og industri

Kontakt os, når du står med et projekt, som omfatter nybyggeri til landbrug, industri eller andet erhverv. Vi løser opgaverne som fag- eller totalentreprise, og vi kører gerne ud i hele landet til denne slags opgaver og ikke blot til Tønder, Aabenraa og resten af Syd- og Sønderjylland.

Vi er en seriøs samarbejdspartner, som holder, hvad vi lover og leverer solidt håndværk i højeste kvalitet. Vi vælger også altid vores samarbejdspartnere med omhu og på baggrund af tidligere gode erfaringer, så dit projekt bliver løst til tiden, og alt bliver lavet, præcis som du forventer det, og som vi har aftalt.

Vi har stor erfaring med at løse opgaver inden for både landbruget, industrien og øvrige erhverv. Når det kommer til nybygning inden for landbruget, bygger vi både svinestalde og kostalde samt lader og maskinhaller. I industrien kan vi være behjælpelige med tilbygninger, ombygninger og nybygning af for eksempel lagerhal. Vi løser også mange andre erhvervsopgaver som indretning af kontormiljøer. Ring til os og hør nærmere, hvis det projekt, du står med, ikke er nævnt her.

Når du vælger os, kan du stole på, at arbejdet bliver gjort godt og lige efter bogen.

 

Landbrug/industri opgaver:

Få en god pris - restmarked

 

Se hvad vi har på lager..

Hånværkerfradrag

Håndværkerfradraget er blevet permanent fra 2018.
Du kan fortsat få fradrag for serviceydelser og
håndværksydelser, som er udført i hjemmet
eller fritidsboligen.

Læs mere om fradrag her!