Gammelt guld

Renovering af fredede og
bevaringsværdige huse stiller særlige krav

Skal du have renoveret en fredet eller bevaringsværdig ejendom, er der mange ting, du skal være opmærksom på. Det, at et hus er fredet, betyder netop, at man ikke bare sådan kan ændre hvad som helst på må og få. Her er det vigtigt at vælge de helt rigtige eksperter lige fra starten af projektet, så fredningsbestemmelserne bliver overholdt til punkt og prikke.

Vi har både erfaringen og det nænsomme håndelag, der gør os til den helt rette virksomhed at vælge til renovering af fredede og bevaringsværdige huse.

Passionen sætter positive præg på kvaliteten

Vi elsker at renovere
fredede og bevaringsværdige huse

Renovering af ejendomme, som er erklæret fredede eller bevaringsværdige, handler ikke kun om at overholde lovens bogstav – det er et kærlighedsarbejde. Vi elsker simpelthen de udfordringer og særlige krav til håndelag, det stiller, når smukke gamle bygninger skal renoveres. Du kan være helt sikker på, at vi går i detaljen og løser opgaven med største omhu. En fredet bygning er ikke kun din ejendom – den er vores alle sammens kulturarv.

 

Vi står klar til at hjælpe

Fredede og bevaringsværdige
huse er et af vores specialer.

Ring og aftal en tid med os, så kommer vi forbi og kigger på ejendommen, før vi giver et bud på opgaven. Vi kører ikke kun til Tønder og Aabenraa men ud i hele Danmark, når der skal renoveres fredede og bevaringsværdige huse.

Ønsker du at høre mere? Ring til os på: 74 71 11 45 eller kontakt os her