Gammelt guld

LAD OS STÅ FOR RENOVERING AF DIT KØKKEN ELLER BADEVÆRELSE

Drømmer du om at få renoveret køkken eller bad, så kontakt os tidligt i processen, for vi har mange gode ideer og kan give dig inspiration til dit nye køkken eller bad og komme med forslag, du måske slet ikke havde tænkt var mulige.

Passionen sætter positive præg på kvaliteten

Rustikt eller moderne nyt køkken eller noget midt imellem

Hvordan ser et nyt køkken ud i dine drømme? Skal det være et topmoderne køkken i Aabenraa indrettet med kogeø, emfang i loftet og indbygningsovne i ståhøjde? Og skal der være grebsfri højglanselementer og bordplade i blankpoleret sort granit med matchende gulvklinker, som man næsten kan spejle sig i?

Eller drømmer du om rustik landkøkkenstemning i Tønder med muret kogeniche, gasblus og synligt træværk? Tag os med i inspirationsfasen, så finder vi sammen den løsning, som du vil blive allermest glad for.

Vi står klar til at hjælpe

Nyt bad – vi gør det både flot og hurtigt

Når du skal have nyt badeværelse, skal det bare gå hurtigt. Uanset om din bolig kun har det ene, eller der er flere, er et badeværelse svært at undvære. Derfor sætter vi alle sejl ind på at skifte dit badeværelse så hurtigt, som det overhovedet kan lade sig gøre, når resultatet samtidigt skal være helt i top efter højeste håndværksmæssige standard.

Ønsker du at høre mere? Ring til os på: 74 71 11 45 eller kontakt os her