Gammelt guld

SPAR PÅ ENERGIEN
DET KAN GODT BETALE SIG

Når du sparer på energien, skåner du ikke blot miljøet, du sparer også penge. Dårlig isolering i gulv og tag eller gamle vinduer og døre kan alt sammen give et stort varmetab. Oftest er reparationer og renovering med henblik på at spare på energien tjent overraskende hurtigt ind igen, når du ikke længere skal betale for at fyre for gråspurvene.

Kontakt os, hvis du har en mistanke om, at du bruger meget mere energi på at varme din bolig op, end det skulle være nødvendigt. Hvis mistanken er der, har du sikkert ret. Vi samarbejder med en energikonsulent, der kommer ud til dig og foretager en energiopmåling, før vi finder ud af, hvordan vi kan hjælpe dig til at spare på energien.

Vi står klar til at hjælpe

En krone sparet er en krone tjent

Nogle gange kræver det blot et mindre tiltag for at se en drastisk energibesparelse. Andre gange er der tale om et støre projekt – som udskiftning af et tag. Vi lægger kortene på bordet og viser dig regnestykket og dine forskellige muligheder for at løse problemet.

Ring eller skriv til os, hvis du gerne vil spare på energien. Vi kører i hele Syd- og Sønderjylland og ikke mindst til Tønder og Aabenraa.

Ring til os på: 74 71 11 45 eller kontakt os her.