Vi skaber plads

TILBYGNINGER TIL BOLIGER OG ERHVERVSEJENDOMME

Er familien blevet forøget, eller er din virksomhed vokset, så har du måske fået brug for en tilbygning. Ring til os og hør nærmere om alt det, vi kan hjælpe dig med, når du skal have bygget til. Hvis du inddrager os tidligt i projektet, hjælper vi dig med råd og vejledning. Vi kan også tage dig med på en inspirationstur, hvis du bare ved, at du har brug for flere kvadratmeter, men ikke har gjort dig tanker om, hvordan tilbygningen skal se ud.

Vi bygger på

EN TILBYGNING DU BLIVER GLAD FOR

For os er det vigtigt, at du får en tilbygning, du bliver ved med at være glad for. Derfor vejleder vi også gerne om, hvordan din nye tilbygning bedst muligt kommer til at matche den eksisterende bygning både i materialer, stil og proportioner.

Vi står klar til at hjælpe

TOTALENTREPRISE ELLER FAGENTREPRISE

Vi kan enten indgå som fagentreprise under din ledelse som bygherre, eller du kan lade os stå for hele projektet. Så finder vi de helt rigtige og pålidelige håndværkere, der sikrer, at din tilbygning bliver i den aftalte kvalitet, og at tilbygningen er færdig til tiden.

Vi arbejder med tilbygninger i hele landet og selvfølgelig også i vort syd- og sønderjyske nærområde og i byer som Aabenraa og Tønder.

Ønsker du at høre mere? Ring til os på: 74 71 11 45 eller kontakt os her