Vi er din professionelle

Tømrer nær Sønderborg
med over 30 års erfaring

Står du og mangler en dygtig tømrer i Sønderborg eller resten af Syd- og Sønderjylland, så er Hjalmar Hansen. Bredebro. Tømrer & Snedkerforretning det oplagte valg. Vi har genne de sidste 30 år, hjulpet et hav af både private og erhvervskunder med diverse tømreropgaver.
Vores erfaring betyder, at vi kan varetage tømrer- og snedkeropgaver i alle tænkelige størrelser.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med følgende:

  • Tagudskiftning
  • Renovering af fredede og bevaringsværdige bygninger
  • Nybyggeri
  • Tilbygninger
  • Køkkenrenovering
  • Udskiftning af døre og vinduer
  • Nyt køkken/badeværelse
  • Nyt Gulv
  • Stormskader

Godt og solidt håndværk

Skal du have bygget nyt?

Er det ved at være på tide at få udskiftet køkken eller badeværelset, til noget nyt og mere moderne? Det kan også være at du drømmer om at få bygget et helt nyt hus. Hos Hjalmar Hansen har vi stor ekspertise og erfaring med at opføre nybyggeri i områderne omkring Sønderborg.

Vi kan realisere dine byggedrømme, med hjælp fra vores kompetente og loyale samarbejdspartnere og underleverandører. Med os som bygherre på jeres byggeprojekt, kan i være sikker på at alt forløber som planlagt, fra først mursten, til nøglefærdigt byggeri.

Faste lave priser

Hvor meget koster en tømrer?

Det kan være svært at give en helt nøjagtig pris på, hvor meget en tømrer koster. Det afhænger i stor grad af hvilken type opgave du skal have udført, samt hvilke materialer der skal anvendes. Vi tilbyder altid en fair timepris, men vi vil hellere end gerne beregne et gratis og uforpligtende tilbud på netop den tømreropgave du skal have hjælp til. På den måde, kender du til de samlede omkostninger før du siger ja til noget.

Vi står altid klar til at hjælpe

Kontakt din tømrer nær Sønderborg
for et uforpligtende tilbud

Du kan med fordel ringe til os, hvis du har en tømreropgave der skal løses. Vi påtager os alle typer tømrer- og snedkeropgaver, uanset omfanget af opgaven. Vi er medlem af dansk byggeri, hvilket er din garanti for solidt udført håndværk.

Du kan kontakte os på telefon 74 71 11 45 eller email bogholderi@hjalmarhansen.dk, for en uforpligtende snak og et stærkt tilbud. Du kan også udfylde vores kontaktformular med din forespørgsel, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.