Fra bunden op

ALT BLIVER I TIP TOP STAND, NÅR VI BYGGER DIT NYE HUS

Der er mange fordele ved at bygge et nyt hus. For det første kan du jo helt selv bestemme, hvordan dit nye hus skal se ud – i stedet for at skulle rive vægge ned og sætte vægge op i et gammelt hus og stadig ikke være helt tilfreds med planløsning og rumforløb.

Når du bygger nyt hus, bliver indretningen, lige som du vil have – måske med et lyst og lækkert dagligområde hvor køkken-alrum og stuer ligger i åben forbindelse og har loft til kip og fantastisk lysindfald fra vinduer i hele gavlen.

Byg et nyt hus med særskilt forældreafdeling, der har eget badeværelse og skøn luksus til dagligdagen. Og hvorfor ikke få gulvvarme overalt, centralstøvsuger og andre bekvemmeligheder.

En anden fordel ved et nyt hus er selvfølgelig, at det bliver bygget efter de nyeste energistandarder og i lige de materialer, som passer dig og din familie.

Vi står klar til at hjælpe

Vi bygger skræddersyet huse

Tænk dig bare en helt ny villa i Tønder eller et sommerhus lige ud til fjorden ved Aabenraa – helt efter dit eget hoved. Ring til os, så snart du har tænkt tanken, så hjælper vi dig gennem hele projektet fra ide til den færdige bolig. Vi har faste samarbejdspartnere til at udføre de opgaver, vi ikke selv er specialister i, så du kan være helt sikker på, at resultatet bliver helt i top.

Ønsker du at høre mere? Ring til os på: 74 71 11 45 eller kontakt os her