Tagudskiftning

Vi er specialister i at skifte tag

Det er en stor beslutning og en større opgave, når din bolig eller erhvervsejendom skal have skiftet tag. Derfor er det vigtigt, at du vælger den helt rigtige håndværker til at skifte dit tag. Tagudskiftning er et af vores specialer, så her er vi de helt rigtige at ringe til.

Skift tag og spar på energien

En af de åbenlyse fordele ved tagudskiftning er selvfølgelig, at et nyt tag lever op til de mest moderne standarder for isolering og energibesparelse. I længden kan det altid bedre betale sig at skifte taget frem for at døje med træk og varmespild.

Smukt og holdbart nyt tag

Et nyt tag gør også din ejendom flottere, så du bliver gladere for den - og så du får en bedre pris, hvis du skal sælge den. Uanset hvilken type tag, der er tale om, og hvilken type bygning der skal have skiftet tag, så er vi de helt rette at ringe til.

Vi udfører alt arbejdet i forbindelse med tagrenovering såsom isolering eller efterisolering, ny underkonstruktion, udskiftning af tagrender og lægter samt en komplet tagudskiftning. Kontakt os og hør nærmere, vi afgiver kun med seriøse bud, så vi tager naturligvis ud og ser på ejendommen som det allerførste, uanset om det er i Tønder, Aabenraa eller resten af landet.

Ønsker du at høre mere? Ring til os på: 74 71 11 45 eller kontakt os her

Få en god pris - restmarked

 

Se hvad vi har på lager..

Hånværkerfradrag

Håndværkerfradraget er blevet permanent fra 2018.
Du kan fortsat få fradrag for serviceydelser og
håndværksydelser, som er udført i hjemmet
eller fritidsboligen.

Læs mere om fradrag her!